CookiesAccept

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawień przeglądarki oznacza wyrażenie na to zgody.

Zrozumiałem

Szkolenia dla personelu

Nasza oferta szkoleniowa ma na celu zwiększenie obrotów hotelu i restauracji poprzez działania pro-sprzedażowe, odpowiednie standardy obsługi gości oraz zachowanie stosownej jakości serwowanych dań i napojów. Dlatego też oferowane przez nas szkolenia podnoszące kwalifikacje przeznaczone są wyłącznie dla:
» pracowników recepcji
» pracowników restauracji
» pracowników kuchni


Warsztaty prowadzone są przez wieloletnich praktyków hotelarstwa i gastronomii: kierownika recepcji, kierownika gastronomii oraz szefa kuchni. Nasi wykładowcy pracują bądź też przez długi okres czasu pracowali w hotelach kategorii *** i **** zarówno w Polsce jak i za granicą. Na Państwa prośbę udostępnimy ich referencje, możemy też wskazać konkretne obiekty, w których z powodzeniem funkcjonują wdrożone przez naszych szkoleniowców zasady.

Pracowaliśmy dla: